tirsdag den 14. januar 2014

Low-budget film seminar v/Linda Wendel
Low-budget film seminar v/Linda Wendel


Mød Filminstruktøren Linda Wendel og hør hende fortælle om hvilke erfaringer hun har gjort sig når hun har produceret og instrueret sine lowbudget film.

"Jeg bliver ofte kontaktet af filmskabere, der spørger, om jeg ikke kan hjælpe dem med at få en low/no budget film i gang, eller om jeg vil være deres mentor. Jeg har nu arbejdet i 10 år med at skrive, optage og producere mine egne film (4 spillefilm og en koncertfilm) og agter at fortsætte. Som en del af min videreudvikling af independent-film i Danmark - og for at imødekomme de henvendelser jeg får, har jeg besluttet at lægge mine erfaringer åbent frem. For stadig at have tid til mine egne film har jeg valgt at skrive mine erfaringer ned og udgive dem."

Seminaret tager udgangspunkt i Linda Wendels bog "FILMNOTER" og gennemgår low-budget filmproduktion i Danmark, fra den første spæde idé til filmens distribution, Lindas arbejde med manuskriptet, de filmkunstneriske overvejelser, finansiering, produktionsvirkelighed, arbejdet med skuespillere, filmholdet, efterarbejdet osv.
Efter seminaret vil hver deltager få udleveret bogen "FILMNOTER".
Seminaret afholdes lørdag den 15. februar 2014, kl. 10:00-16:00 centralt i København.

Pris: 750 kr inkl. frokost og bogen "FILMNOTER"

TILMELDING
Send en mail med nag, adresse og telefonnummer til:
mail@babyfilm.dk

Tilmeldingen er ikke bindende før beløbet er indbetalt på konto:
Reg.: 3409
Kono nr.: 10705789
Bank: Danske Bank

Tilmelding senest 2. februar 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar